Gorcumse Literatuurprijs: prijsuitreiking

Gezien de feestelijke uitreiking van de Gorcumse Literatuurprijs 2019/2020 op 18 maart niet door kon  gaan, worden de prijswinnaars bekendgemaakt via de pers en social media. 
De Stichting literaire workshop, die de GLP organiseert, beraadt zich op welke manier de prijzen alsnog uitgereikt kunnen worden. 

De zes prijswinnaars van de Gorcumse literatuurprijs 2019/ 2020 zijn:

De Stichting literaire workshop wil alle deelnemers en de juryleden van harte bedanken voor hun tijd en inzet om de Gorcumse literatuurprijs ook dit jaar weer een succes te maken. Het thema Vrijheid! bracht 150 inzendingen. De winnaars worden ieder jaar op diverse podia uitgenodigd om hun werk te presenteren. Het is een wezenlijk onderdeel van het jaarlijkse prijzenpakket. 

Dit jaar zijn de winnaars, in het kader van 75 Jaar Vrijheid, ook op diverse gelegenheden rond 4 en 5 mei vieringen uitgenodigd. Door de maatregelen omtrent het coronavirus is het vooralsnog niet bekend welke van deze door kunnen gaan. De actuele stand van zaken is te zien op www.gorcumseliteratuurprijs.nl en te volgen via de (social) media. 

De Gorcumse literatuurprijs, voor Nederland en Vlaanderen, vanaf 12 jaar, wordt sinds 1988 door de Stichting literaire workshop uitgeschreven.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics