De Zilveren Strop 2022

Net als in 2021 organiseren Stichting Gouden Strop en Hebban.nl gezamenlijk dé schrijfwedstrijd voor spannende verhalen: de Zilveren Strop. Schrijvers worden uitgenodigd om mee te dingen naar de eeuwige roem (en de hoofdprijs van 500 euro). Inzenden kan vanaf dinsdag 1 februari tot en met zondag 27 februari 2022.

Heb je een spannend verhaal in gedachten? Dat mag een thriller zijn, een spionageverhaal, een detective, een misdaadverhaal, een whodunit of nog een ander soort verhaal, als het maar spannend is. Zorg er voor dat je een goed beeld hebt van wat al bestaat, welke clichés en valkuilen je moet vermijden en schrijf dan je allerbeste verhaal. Of twee.

Het is toegestaan om samen met anderen je verhaal te schrijven. De Zilveren Strop is een gejureerde schrijfwedstrijd met feedback voor de deelnemers en een geldprijs en eeuwige roem voor de winnaar. Als bonus worden de vijf beste verhalen in een Hebban ebook gepubliceerd (kans op duizenden lezers!) en de auteurs worden in het uitslagartikel gepromoot richting meer dan 235.000 Hebban-leden.

De belangrijkste regels zijn:

Voor meer info, zie hebban.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics