Vrouwenthrillers "De donkere dagen"

Jouw verhaal in een boek tussen de verhalen van topauteurs als Loes den Hollander en Linda Jansma? Dat kan! Doe mee met de verhalenwedstrijd van Uitgeverij De Crime Compagnie en Vrouwenthrillers.

Het winnende verhaal wordt geplaatst in de bundel De donkere dagen, die eind november zal verschijnen. Bovendien krijgen zowel de winnaar als de nummers 2 en 3 een boekenpakket vol thrillers.  

Opdracht: Schrijf een kort, spannend verhaal (max. 3000 woorden) met als thema winter, familie en/of donkere dagen. Liefst met een vrouw als hoofdpersonage. Lever dit verhaal voor 23 september in bij Manon Hendriks (manon@crimecompagnie.nl).

Zie ook vrouwenthrillers.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics