Vlieland (Godijn Publishing)

Al vier jaar lang gaat Elly Godijn een lang weekend naar het prachtige Vlieland. Het eiland waarmee zij zich verbonden voelt op vele manieren. Het eiland waar zij zich jaarlijks terugtrekt van de dagelijkse hectiek en waar zij vier dagen lang een schrijfretraite viert met andere schrijvers.

Dit jaar werd het eiland geteisterd door een storm met windstoten tot maar liefst 130 km p/u. Even waren zij afgesloten van het vaste land; de kade was overstroomt en er voer geen veerboot meer. Over deze storm schreef zij een kort verhaal: DE LONKENDE ZEE. Dit verhaal wil zij heel graag bundelen met negen andere verhalen in een Godijntje. Stormachtige verhalen van schrijvers die net als haar hun hart hebben verloren aan Vlieland. Een Godijntje is een mini-roman in klein formaat 11,7 x 16,8.

Schrijf jij mee?

Titel: De storm van 2020
Thema: een stormachtig verhaal dat zich afspeelt op Vlieland.

Voorwaarden:

Wat kun je winnen?

De jury bestaat uit:

Tevens is Elly Godijn een van de schrijvers van de tien gepubliceerde verhalen.

Voor meer info, zei godijnpublishing.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics