Wordt huiscolumnist van VERZIN

VERZIN, het magazine van Creatief Schrijven, begint elke editie met de woorden van een columnist. Voor het eerst kan jij je kandidaat stellen om die pagina te vullen met jouw woorden. Wil jij de lezers van VERZIN warm maken? Wil je vier keer per jaar een column pennen over een schrijfgelinkt onderwerp? Waag dan je kans. De winnaar krijgt een jaar lang het vrije woord in ons magazine. Elke column heeft hetzelfde thema als dat van het centrale dossier in het magazine. Dat is altijd een schrijfgelinkt onderwerp. In het verleden was dat bijvoorbeeld al autofictie, jeugdliteratuur of creatief schrijven met AI. 

Hoe neem je deel? 

Voor deze wedstrijd dien je twee columns in. De eerste column heeft een opgelegd thema. Dat thema is personages. Jij kiest zelf hoe je dat verweeft in je column. Het thema van de tweede column is vrij. 

Wat kan je winnen?

Jouw column verschijnt vier keer in VERZIN, in een volledige jaargang dus. Het magazine verschijnt in een oplage van 1000 exemplaren. Voor elke gepubliceerde column ontvang je een vergoeding. 

De jury

De jury bestaat uit redactieleden van VERZIN. De beslissing van de jury is zonder verhaal. 

Voor meer informatie, zie azertyfactor.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics