Thé Tjong-Khing schrijfwedstrijd

Schrijf een kort verhaal bij deze illustratie van Thé Tjong-Khing:

Afbeelding waarbij een kort verhaal verzonnen moet worden

Eigenlijk hoeven we niet veel uitleg te geven over het werk van de bekende Haarlemse tekenaar-illustrator Thé Tjong-Khing. Hij heeft in zijn leven tientallen strips gemaakt en vele duizenden illustraties voor tijdschriften, boekomslagen en kinderboeken. In Verwey Museum Haarlem is tot en met 10 september een grote overzichtstentoonstelling Thé Tjong-Khing: 90 jaar jong te zien waarin alle aspecten van zijn werk aan bod komen. Een van Khings wensen bij de tentoonstelling is een heuse schrijfwedstrijd! Hij is dol op tekeningen die iets spannends en dreigends hebben. Bedenk een mooi verhaal bij zijn tekening en stuur het in voor 16 juli!

Voor meer informatie, zie verweymuseumhaarlem.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics