Schrijfwedstrijd "Verlangen"

Net zoals vorig jaar organiseert schrijfster Marceline De Waard een schrijfwedstrijd waarmee je een publicatie op haar website kunt winnen. In de maanden juni, juli en augustus plaatst Marceline dertien weken lang, in willekeurige volgorde, de verhalen die zij het mooist/best/aansprekends vindt als het zondagverhaal van die week. Bij de publicatie geeft Marceline aan waarom ze het betreffende verhaal koos en zet ze er een korte biografie van de schrijver bij. Bovendien zal Marcelines uitgever, Ambilicious, de winnende verhalen bundelen in een e-publicatie.

Tot slot zal Marciline begin september een exemplaar van haar nieuwste bundel ‘Verlangen en nog meer zondagverhalen’ verloten onder de dertien winnaars.

Voorwaarden:

Je kan je verhaal tot en met 30 mei inzenden naar: zondagverhaal@gmail.com.

Voor meer info, zie marcelinedewaard.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics