Feelgood wedstrijd 2023

Is schrijven van feelgood verhalen jouw passie en ben je dol op de Nederlandse zomers? Dan is de schrijfwedstrijd “Slipperdagen en zomerjurken” zoals hieronder beschreven helemaal iets voor jou!

Saskia M.N. OudshoornRenée OlsthoornIsabelle Paz Soldan en Lisanne Stam, organiseren een schrijfwedstrijd, waarin de Nederlandse zomer het centrale thema is. Ze zijn op zoek naar Nederlandse of Vlaamse schrijvers die feelgood in de vingers hebben en het eveneens in zich hebben om liefde en humor tot een origineel, uniek verhaal te smeden.

Wat wordt er verwacht?

Wat kan je verwachten?

Klim snel in de virtuele pen en stuur jouw verhaal vóór woensdag 1 maart in. Stuur het als Word-document (zonder opmaak) met in de mail een korte biografie op naar slipperdagenenzomerjurken@gmail.com. De vier winnaars worden zondag 19 maart bekendgemaakt via e-mail en sociale media.

Voor meer informatie, zie stamplustekst.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics