En ze leefden nog lang en ... (Uitgeverij Keytree)

Een sprookje is van oudsher een manier om een volksverhaal te delen en bewaren voor de volgende generatie. Vaak speelt magie een belangrijke rol in deze verhalen en is er sprake van een duidelijk ‘moraal van het verhaal’.
Wat de meeste sprookjes kenmerkt is dat, hoe duister sommigen ook zijn, ze over het algemeen positief aflopen.

In deze vreemde tijd, waarin vele noodgedwongen thuis zitten, zoeken veel mensen naar een positieve afloop. Dat is tevens de insteek van deze schrijfwedstrijd.

Meedoen?

Deelname is mogelijk voor iedereen.
Schrijf een Nederlandstalig  sprookje van minimaal 1500 en maximaal 2000 woorden. De enige eis is dat het een positief einde kent. Inzenden is mogelijk tot 1 augustus.

Wat win je?

Bij voldoende kwalitatief hoogstaande inzendingen, zal uitgeverij Keytree de beste sprookjes, samen met een bonussprookje van Marco Stroo, opnemen in een bundel. De schrijvers van de drie winnende verhalen ontvangen tevens een exemplaar van deze bundel.

Leef jezelf uit, maak het magisch en geniet van het schrijven.

Schrijfwedstrijd reglement

  1. Marco Stroo en uitgeverij Keytree organiseren de schrijfwedstrijd ‘En ze leefden nog lang en…' De beste verhalen zullen bij voldoende kwalitatief hoogstaande inzendingen opgenomen worden in een bundel. De schrijvers van de beste drie verhalen ontvangen een exemplaar van deze bundel.
  2. Er is geen vaststaand thema, verhalen hebben een positief einde.
  3. Het verhaal is in het Nederlands geschreven, intellectueel eigendom van de betreffende deelnemer en is nog niet eerder gepubliceerd.
  4. Deelname is open voor iedereen. Er geldt een maximum van 2 verhalen per persoon.
  5. De wedstrijd loopt van 6 april 1 juli 2020. Alle werken moeten uiterlijk op 1 augustus 2020 zijn ingediend. Dit kan door je verhaal naar marcostroo.auteur@gmail.com te mailen met vermelding van naam en leeftijd.
  6. Met het insturen van een verhaal geven auteurs automatisch toestemming voor het plaatsen hiervan op site, social media en in de bundel.
  7. Het gebruik van een pseudoniem is toegestaan.
  8. auteursrecht van ingestuurd werk blijft eigendom van de auteur.
  9. Met het inzenden van een verhaal, verklaren deelnemers zich akkoord met de inhoud van het wedstrijd reglement.

Voor meer info, zie marcostroo.home.blog.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics