"De blokkade" (schrijvenonline.org)

Schrijvenonline.org organiseert in samenwerking met Querido Academie een schrijfwedstrijd met als thema "De blokkade". Alle soorten blokkades zijn toegestaan: tractoren, bouwers, klimaatactivisten, gele hesjes wat je maar wil, maar het mag ook over andere blokkades gaan, bijvoorbeeld emotionele blokkades of een writers block. Of misschien verzin je wel een totaal andere invalshoek. De invulling is helemaal vrij, maar je verhaal, gedicht of reportage mag maximaal slechts uit 500 woorden bestaan. De deadline is 31 december 2019 om 23.59 uur.

De jury bestaat uit: Maarten Boers – literair agent, Roelke Aalderink – coördinator Querido Academie, Antoinette Kalkman – auteur en marketeer bij de ThrillerAcademie en Frank Noë – hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online. Tip van de jury: ga niet voor de meest voor de hand liggende insteek, maar verras ons met een origineel verhaal.

De winnaar wordt op 30 januari bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel van Querido Academie en natuurlijk ook op Schrijven Online. Je bijdrage kun je opsturen door het wedstrijdformulier op schrijvenonline.org in te vullen.

Verder krijgen alle prijswinnaars een jaarabonnement op Schrijven Magazine (voor zichzelf of om cadeau te doen).

Voor meer info, zie schrijvenonline.org.
 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics