Schrijfwolf 2019

De Schrijfwolf is een gejureerde verhalenwedstrijd voor de verbeeldingsgenres, waarbij de ingezonden korte verhalen anoniem beoordeeld worden door een deskundige jury. Deze jury zal samen een winnaar bepalen.

Per auteur kan men deelnemen met maximaal twee verhalen, al dan niet in samenwerking geschreven met een of meer andere auteurs.

Deelnemende verhalen behoren tot de fantastiek: fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme in brede zin. In geval van twijfel over geschiktheid voor deelname beslist de organisatie.

Deelnemende verhalen mogen maximaal 7.500 woorden lang zijn, waarbij de titel wél meetelt, maar de kop- en voetteksten en de vermelding ‘EINDE’ aan het eind niet.

Voor het volledige reglement, zie westrand.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics