Schrijf mee met de zee

Ga deze zomer in gesprek met de Noordzee en schrijf mee aan het Noordzeeakkoord waarin de zee meebeslist over haar toekomst. Leef je uit. Vraag de zee om advies. Bedenk nieuwe taalregels en ritmische woorden waarin de grondruis van de Noordzee doorklinkt. Ontleen inspiratie aan de lerende taalmachine die namens de zee leerde spreken in herwilderde taal.  Wat zegt de zee over de het Noordzeeakkoord 2030?  Ga te rade bij vissen, wieren en krabben. Luister op een stormachtige dag hoe golven genadeloos tegen de kust beuken. Leg indrukken vast, wees creatief met taal en herschrijf met de zee in gedachten passages uit het Noordzeeakkoord 2030. Inzendingen in de vorm van literair proza, een manifest, gedicht, rap of een muzikale compositie zijn ook zeer welkom.

Stuur je bijdrage voor 1 september in via het deelnameformulier.

Voor meer info, zie taalvoordetoekomst.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics