Schrijf een reis (Bibliotheek Utrecht)

Je hoeft niet weg om verre reizen te maken. In je hoofd kun je overal heen! Welke reis beleef jij? Wordt het een zweterige tocht door de jungle, een ruimtereis waarbij je de wereld van bovenaf kunt bekijken of een vakantieliefde op Gran Canaria?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Schrijf jouw verhaal en stuur het op via het aanmeldformulier op www.bibliotheekutrecht.nl. De jury (bestaande uit o.a. Ronald Giphart en Annet Schaap) kiest de mooiste verhalen en de winnaars ontvangen mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de partners Broese Boekverkopers, Stadscafé Meneer Potter, Buurten en Bever Zwerfsport.

De leeftijdscategorieën waarin kan worden meegedaan en juryleden zijn:

Bibliotheek Utrecht publiceert het winnende verhaal per categorie in een magazine.

Voor het volledige reglement, zie bibliotheekutrecht.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics