De rommelzolder

De Online Schrijfschool organiseert in samenwerking met Thrillers & More en uitgeverij Neckar een toffe schrijfwedstrijd met de naam: De rommelzolder.

De wedstrijdvoorwaarden

Wat kun je winnen?

Voor de top 3 is er een toffe goodiebag met daarin o.a. een gesigneerde bundel van deel 1 en 2 uit de Lizzy-serie van Suzanne Buis. Daarnaast wordt het winnende verhaal geplaatst op de website en social media kanalen van Thrillers & More. De 15 beste verhalen worden gepubliceerd in de verhalenbundel ‘De rommelzolder’, uitgegeven door uitgeverij Neckar. De 15 schrijvers ontvangen na de uitslag van de wedstrijd schrijfcoaching van Inge Spaan, docent van de cursus ‘Kinderverhalen schrijven’, waarna zij hun verhaal nogmaals aanscherpen, zodat de beste versie van hun verhaal in de bundel verschijnt. Naast deze 15 verhalen, worden er verhalen geplaatst van Inge Spaan en Suzanne Buis.

En: Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Stichting Kika.

Voor meer info, zie marelleboersma.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics