Over de grens - Biblionet Groningen

Tijdens Nederland Leest organiseert Biblionet Groningen een schrijfwedstrijd met als thema ‘Over de grens’.

Iedereen heeft wel eens iemand ontmoet van over de grens, vaak gebeurt dit tijdens je vakantie. Het kan ook zijn dat je met een vluchteling in gesprek bent geweest. Of heb je iemand ontmoet waardoor jij je eigen grens hebt leren ontdekken en hebt verlegd.

Stuk voor stuk unieke ontmoetingen tussen unieke mensen. Waardevolle verhalen die gehoord mogen worden. Naar deze verhalen zijn wij op zoek. Schrijf ons jouw verhaal over je bijzondere ontmoeting.

Stuur je verhaal uiterlijk 6 december op naar schrijfwedstrijd@biblionetgroningen.nl. Vijftien geselecteerden worden rond 8 december bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de bekendmaking van drie winnaars tijdens een feestelijke afsluiting van Nederland Leest op 15 december in Bibliotheek Hoogezand. De drie winnende verhalen worden opgenomen en zullen te beluisteren zijn in de Biblionet Groningen Podcast.

Voor meer info, zie biblionetgroningen.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics