Columnwedstrijd: Natuur Leeft

Wie schrijft verrassend, ironisch, boos, uitdagend, hemeltergend, discussie uitlokkend, stijlvol, eigenwijs of satirisch een stevig stukje over het thema NATUUR LEEFT? Iedere deelnemer mag één column insturen naar het mailadres natuurleeft@gmail.com. De column heeft minimaal tweehonderd en maximaal vierhonderd woorden.

De keus voor het thema NATUUR LEEFT? is ingegeven door de vele discussies over een hoogspanningskabel onder Schiermonnikoog door het kwetsbare natuurgebied en de Waddenzee en over booreilanden in de Noordzee en in de Waddenzee boven het Friese Ternaard. Deelnemers hoeven zich echter niet te beperken tot wat er gebeurt in en om de Waddenzee. Met het vraagteken daagt de werkgroep deelnemers uit om een eigen visie op de toekomst van de natuur te geven en op de verhouding mens en natuur.

Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics