Mensje van Keulen schrijfwedstrijd

Mensje van Keulen daagt je uit een kort verhaal te schrijven met behulp van haar schrijftips. Niet voor niets ontving ze dit jaar de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste verhalenbundel. Ontdek je talenten dankzij haar kennis en ervaring. De schrijver van het winnende verhaal wint een fantastisch boekenpakket én publicatie in een literair tijdschrift.

Alle ingezonden verhalen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Mensje van Keulen, oud DWDD-Boekenpanelleden Ronnie Terpstra en Arno Koek, Jan Peter Prenger (Hoofd Inkoop Libris) en redacteur Marijn Hogenkamp. Mensje van Keulen, ‘de koningin van het korte verhaal’, geeft vanaf eind april regelmatig schrijftips, die hier op Hebban worden gepubliceerd. Thematisch mag je alle kanten op, maar we vragen je wel een kat of een ander aardig huisdier een rol te laten spelen in je verhaal. Raak je al geïnspireerd? Aan de slag! De deadline is 1 juni, dus je hebt circa vijf weken de tijd om een geweldig verhaal te schrijven. De winnaar wordt op 10 juni, de 75e verjaardag van Mensje van Keulen, bekendgemaakt.

Voorwaarden:

Voor meer info, zie hebban.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics