ZKV Stroom (Marnixring Waregem)

Een mooi en boeiend kortverhaal schrijven is een uitdaging. Het is een nog grotere uitdaging om een mooi verhaal te schrijven in een heel beperkt aantal woorden. We noemen dit een zkv – 'zeer kort verhaal'.

Wedstrijdvoorwaarden

De geldprijs bedraagt €750 voor de winnaar, € 500 voor de tweede en €250 voor de derde plaats. De jury selecteert 5 laureaten. Deze worden schriftelijk op de hoogte gebracht én worden persoonlijk op de uitreiking verwacht. De prijsuitreiking wordt ingekaderd in de Winterwoordennacht in Waregem die doorgaat op zaterdag 28 januari 2023. De namen van de 5 laureaten worden vanaf 16 januari 2023 gepubliceerd op de website van Marnixring Internationaal: www.marnixring.org en op de website van Marnixring Leeuwercke Waregem: www.mrwaregem.eu

Voor meer informatie, zie mrwaregem.eu.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics