Luitingh-Sijthoff Fantasy Schrijfwedstrijd

Belangrijke update: de deadline voor deze wedstrijd is verplaatst naar 21 juni. De shortlist van 10 verhalen wordt bekend gemaakt op 24 augustus. De uiteindelijke winnaar wordt op 18 september bekend gemaakt.

 

In samenwerking met Castlefest organiseert uitgeverij Luitingh-Sijthoff dit voorjaar de Fantasy Schrijfwedstrijd 2020. Kent jouw fantasie geen grenzen en schrijf je graag korte verhalen? Doe snel mee.

Wat kun je winnen?

Schrijf jij het beste korte verhaal? Dan win je een optiecontract voor de publicatie van jouw verhaal als e-boek bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Daarnaast krijg je professionele begeleiding bij het redigeren van je verhaal, een online schrijfcursus naar keuze van het platform Fantasy-schrijven.nl, en twee vrijkaarten voor de wintereditie van Castlefest + een prijzenpakket ter waarde van € 75,– bestaande uit toffe Castlefest-merchandise en natuurlijk de beste fantasyboeken van dit moment.

De voorwaarden in het kort:

Enthousiast? Lees dan hier alle voorwaarden voor deelname en inzending.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics