Lowlands 2019 schrijfwedstrijd

Ben je een verhalenschrijver in hart en nieren en wil je kans maken op prijzen als een publicatie, festivaltickets én een gesprek met een uitgeverij? Goed nieuws, want Lowlands gaat samen met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC weer op zoek naar de beste schrijftalenten van Nederland.

De beste drie inzendingen komen op de shortlist en de auteurs van deze stukken ontvangen elk twee tickets voor Lowlands 2019. Bovendien kan je een publicatie van jouw verhaal via NRC winnen, een masterclass van de Querido Academie winnen waarbij je alle fijne kneepjes van het schrijversvak leert, (een fragment van) je verhaal voordragen op het Lowlands festival, een gesprek hebben met een redacteur van uitgeverij Nijgh & Van Ditmar over je toekomst als schrijver.

Dit zijn de voorwaarden voor deelname:

De twintig beste inzendingen worden op de longlist geplaatst en de jury beoordeelt uiteindelijk welke drie verhalen het beste zijn en een plekje op de shortlist verdienen.

De jury bestaat dit jaar uit:

De definitieve winnaar wordt tijdens Lowlands 2019 bekendgemaakt.

Stuur je verhaal voor dinsdag 4 juni naar schrijfwedstrijd@lowlands.nl. Voor meer info, zie lowlands.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics