"Onder Druk" - LetterRijn

Ken je de uitdrukking onder druk wordt alles vloeibaar? Vrij vertaald komt het erop neer dat mensen boven zichzelf uitstijgen als de situatie uitzonderlijk is. Let wel: vrij vertaald. Overigens kan het ook zijn, dat een persoon onder druk juist bevriest. Hij of zij onderneemt geen enkele actie omdat hij of zij volledig is lamgeslagen. Over beide categorieĆ«n mensen handelt het in deze verhalenwedstrijd.

Die druk staat centraal en het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden.

Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen. De hoofdpersoon kan adequaat ingrijpen of simpelweg onder de druk bezwijken. Let op: Corona of iets dergelijks mag geen rol in het verhaal spelen.

Als jij een gooi wilt doen naar een plaats in de verhalenbundel, meld je dan aan door het sturen van een mail naar verhalenwedstrijd@letterrijn.nl en vermeld in het onderwerp Onder druk.

Voor het volledige reglement, zie letterrijn.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics