LetterRijn: Verraad

Andermans geheim prijsgeven om er zelf beter van te worden of er alles, maar dan ook alles, aan doen om te voorkomen dat een geheim uitlekt. Steekt jouw personage iemand een helpende hand toe of juist een mes in de rug? Gaan jouw personages over lijken? Van hoogverraad tot een ontmaskering. In onze jaarlijkse verhalenwedstrijd staat Verraad centraal.
Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden en dit per mail opstuurt naar verhalenwedstrijd@letterrijn.nl voor middernacht op 30 april. Omdat de beste verhalen uiteindelijk in een spannende verhalenbundel gepubliceerd worden, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

Voor meer informatie, zie letterrijn.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics