Black-out (LetterRijn)

Regelmatig beroepen verdachten zich erop dat ze zich weinig tot niets kunnen herinneren van het plegen van de misdaad waarvan ze worden verdacht. Ze geven aan een black-out te hebben gehad of dat veinzen ze. Die black-out staat centraal in de jaarlijkse verhalenwedstrijd van LetterRijn.
 
Een moord wordt gepleegd tijdens een black-out van de dader. De vraag is of het echt een black-out is of toch opzet en dus een geveinsde black-out. Als het wel een black-out is, schrijf dan ook over de directe aanleiding.
 
Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

Let op: corona of iets dergelijks mag geen rol in het verhaal spelen.

De verhalenwedstrijd kent dit jaar wederom een aantal geplaatste spelers, auteurs van LetterRijn die al een of meerdere spannende boeken op hun naam hebben staan en waarvan het ons leuk lijkt voor de deelnemers om in een bundel met deze gevestigde namen te debuteren of andermaal te worden gepubliceerd. De auteurs van LetterRijn zijn uitgesloten voor het winnen van de prijs die ook dit jaar zal bestaan uit een trofee en een bedrag van € 100,-

Als jij een gooi wilt doen naar een plaats in de verhalenbundel, meld je dan aan door het sturen van een mail naar verhalenwedstrijd@letterrijn.nl en vermeld in het onderwerp Black-out. Hoewel aanmelden geen verplichting is, geeft het ons wel een redelijke indicatie van de hoeveelheid werk waar de zes juryleden zich later dit jaar aan mogen wagen. Daarnaast krijg je dan ook het reglement toegestuurd. Bovendien ontvang je dan ook met enige regelmaat een update over de stand van zaken.

Voor het volledige reglement, zie letterrijn.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics