Dwaling (LetterRijn)

Het gebeurt de beste van ons, een fout maken. Maar wat als de fout dodelijke gevolgen heeft? Wat als iemand het slachtoffer wordt van een vergissing, een identiteitsverwisseling of een gerechtelijke dwaling. Welke misstap begaat jouw personage, of probeert jouw personage juist iets recht te zetten door het recht in eigen hand te nemen? Was het eigenlijk echt een fout …?

De LetterRijn verhalenwedstrijd heeft dit jaar het thema ‘Dwaling’. Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het een spannende verhalenbundel betreft, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

Als jij een gooi wilt doen naar een plaats in de verhalenbundel, meld je dan aan door het sturen van een mail naar verhalenwedstrijd@letterrijn.nl en vermeld in het onderwerp Dwaling. Hoewel aanmelden geen verplichting is, geeft het ons wel een redelijke indicatie van de hoeveelheid werk waar de zes juryleden zich later dit jaar aan mogen wagen. Bovendien ontvang je dan ook met enige regelmaat een update over de stand van zaken.

Voor meer informatie, zie letterrijn.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics