Vermeylenfonds: (ont)lezen

Lezen we anno 2023 nog veel boeken? Hoe krijgen we jongeren aan het lezen?  Wat doet een boek lezen met je? Wat trekt je aan in een boek? Hoe kies je een boek? Wat doet het met je erna? Welke invloed heeft een boek op je leven? Kan jij je een leven zonder literatuur of lezen inbeelden?

In deze schrijfwedstrijd straat het thema literatuur, lezen en leesbevordering centraal. Klim in je pen en schrijf voor 15 februari een tekst over literatuur, lezen en/of leesbevordering. Bezorg ons je beschouwing in de vorm van een gedicht of ultrakorte verhaal van maximaal 150 woorden en wie weet, prijken jouw woorden binnenkort in het volgende magazine DNG van het Vermeylenfonds. 

Voor meer informatie, ga naar azertyfactor.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics