Kluger Hans #37 / Labyrint

Niet echt een wedstrijd, maar een oproep om teksten in te zenden voor het tweede themanummer van het jaar van Kluger Hans.

De uitdaging voor nummer 37 is het labyrint in te duiken.

We verdwalen elke dag. Of het nu tussen Facebookposts of YouTube-filmpjes is, of in het werk van Foucault: soms lijkt het alsof het leven elke dag raadselachtiger wordt. Denkt de mens lineair, dialectisch, of in cirkels? Is er altijd een oorzaak en een gevolg? Net zoals William of Baskerville in De naam van de roos blijkt dat met elke vraag die we oplossen, er tien nieuwe antwoorden klaarliggen. Een eeuwenoud symbool ligt te popelen om op nieuwe manieren verkend te worden: het labyrint.

Weet jij bij het verlaten van een tekst ook niet meer hoe je erin terecht bent gekomen?
 

Voor meer info, zie oproep #37 en hoe inzenden?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics