Oh, wat een (geweldig) jaar!

Voor de een was 2021 een prachtig jaar, voor de ander was het een jaar om heel erg snel te vergeten. Wat gaat jouw het meest bijblijven of wat wil je heel erg snel vergeten.

Thema: Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw meest bijzondere moment van 2021. Dit kan natuurlijk overal gebeurd zijn.

Misschien stond je in de teststraat en ging het stokje te diep je keel in? Of werd je dit jaar voor het eerst moeder? Was online shoppen toch niet helemaal jouw ding? Of kwam je erachter dat thuiswerken met kinderen zwaarder of relaxter is dan op kantoor? Het kan dus echt over alles gaan! Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Winnen: De jury kiest de beste verhalen voor het boek. De beste twee schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een geldprijs ter waarde van € 100,-. De tweede winnaar ontvangt een geldprijs ter waarde van € 50,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. We willen er uit met een knaller en daarom wordt de uitslag op vrijdag ochtend 31 december bekend gemaakt. Tevens is het boek dan ook te bestellen.

Stuur je verhaal in naar joylen-creations@outlook.com.

Voor meer info, zie joylen.simplybook.it.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics