HOUW fictie: lanceringswedstrijd

OPMERKING: deze wedstrijd lijkt geannuleerd te zijn.
Zelfs de website is verdwenen.


HOUW Fictie is er voor alle beginnende en ervaren auteurs en daagt hen uit om onze realiteit te verbinden aan onze mogelijke toekomst of een fantastische alternatieve wereld. Elke maand zal HOUW Fictie twee verhalen op hun website publiceren. Daarnaast worden alle gepubliceerde verhalen voorgelezen in een podcast die verspreid zal worden via verschillende kanalen.

Win een publicatie tijdens de lancering van dit online tijdschrift en verdien €50.

HOUW Fictie kiest twee winnaars op basis van de inzendingen. Het online magazine, de website en de eerste podcast zullen worden gelanceerd op 30 juli 2020.

Voorwaarden voor deelname:

Wat hebben we nodig:

Je verhaal en je e-mailadres volstaan; additionele informatie is niet nodig. Indien HOUW Fictie besluit dat jouw verhaal gewonnen heeft, zall er contact opgenomen voor een korte bio.

Stuur je inzending naar info@houwfictie.nl.

Voor meer info, zie houwfictie.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics