Het Rode Oor 2022

In de erotische verbeelding is alles mogelijk, maar vaak inspireren we ons op personages die anderen vóór ons bedachten. Heb je zelf ooit vurige fantasieën vermoed achter de glimlach van de Mona Lisa of de blik van de Fenomenale Vrouw van Maya Angelou? Met wie wil jij een praatje maken in Beal Street, of ga je meteen met Don Giovanni naar zijn kamer? Krijg je kriebels in je buik van mister Darcy of eet jij liever een beschuitje met één van de Bad Boys? Schrijf dan een nieuw, prikkelend erotisch kortverhaal met een personage/personages uit je favoriete boek, kunstwerk, songtekst, theaterstuk, film, game of televisieserie!

Als je liever geen personage kiest, maar je je eerder wil laten inspireren door de impact, sfeer, setting of de boodschap van een bepaald werk, dan mag dat ook. Zo zei Billie Holliday bijvoorbeeld ooit dat ze het gevoel had dat het bluesnummer West End Blues de liefde met haar bedreef. We herhalen: in de erotische verbeelding is alles mogelijk, maar toon respect voor de personages en het werk van de originele maker, en houd het prikkelend!

Spelregels

Wat valt er te winnen?

De winnaar van de publieksprijs krijgt Het Rode Oor en een geldprijs van 500 euro. Naast een publieksprijs reiken we Het Rode Oortje uit, een eervolle vermelding van de jury. De acht beste verhalen worden bovendien gepubliceerd, krijgen een illustratie en een podcastversie. Bij elk verhaal van de 8 finalisten wordt een illustratie gemaakt.

Voor meer info, zie deburen.eu.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics