Kerst, maar dan anders...

Kerstverhalen en winterige clichés zijn er al genoeg, dus daarom vraagt Hebban.nl voor deze schrijfwedstrijd om de bekende thema’s een andere draai te geven of zelfs volledig links te laten liggen in een verhaal dat toch goed herkenbaar is als Kerstverhaal. Die herkenbaarheid kan in toon, sfeer, setting of nog iets anders zitten, als het de jury maar duidelijk wordt dat je een Kerstverhaal hebt ingeleverd.

De winnaar en vier runner-ups worden gepubliceerd in de Hebban e-bundel Een alternatieve Kerst. De vorige Hebban e-bundels (Winst en Meer dan duizend woorden) werden elk duizenden keren gedownload en deze nieuwe bundel verschijnt ook nog eens tijdens de immens populaire Hebban Adventkalender. De geselecteerde schrijvers kunnen verzekerd zijn van een groot publiek. De winnaar ontvangt als extra prijs een Hebban Goodiebag.  

Wat moet je weten?

Voor meer info, zie Hebban.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics