Hebban Thriller Tiendaagse

Hebban organiseert in 2020 voor de zesde keer de Nederlandse Thriller Tiendaagse, het belangrijkste (online) evenement voor liefhebbers van (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boeken. Tien dagen lang zetten we Nederlandse en Vlaamse misdaadauteurs in het zonnetje. En daar kan ook jíj bij horen.

De opdracht

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Jij mag waar gaan maken dat het omgekeerde geldt. We dagen je uit in duizend woorden een onvergetelijk, beklemmend, angstaanjagend, spannend of afgrijselijk verhaal te schrijven. Laat je inspireren door een van onderstaande sfeervolle afbeeldingen en laat de muze vrij. Kies je de vrouw met het mes achter de rug of die met het wapen op je gericht? Gaat je toetsenbord spontaan rammelen van het meisje met slecht nieuws op haar telefoon? Waarom zit die man vastgebonden op een stoel en wat bespreekt die ander in de telefooncel (en wáár en wánneer bestaan die dingen nog?). Duik je liever de ijzige kou in met een vriendengroep waarvan niet iedereen meer overeind staat? Wat denk jij dat er gebeurd is voor, tijdens of na deze foto's zijn genomen? En is de persoon die je ziet de held van het verhaal of de slechterik?

De regels

Voor meer info, zie Hebban.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics