Schrijfactie voor de harde werkers (schrijverspunt.nl)

De coronacrisis treft iedereen. De belasting is groot en het is nog lang niet voorbij. Ook al doen we ons best om positief te blijven is het soms lastig met al die ingrijpende berichten. Maar iedereen is erg dankbaar voor de blijvende inzet van alle harde werkers op dit moment en dat willen we ze laten weten.
Schrijvers willen schrijven en bij Schrijverspunt krijgen ze daarvoor de kans.

Het doel is tweeledig. Een leuke schrijfwedstrijd met een bundel van de boeiendste verhalen en gedichten als eindresultaat en vooral de cruciale werkers een hart onder de riem steken in deze lastige tijd.

Copy/paste van schrijverspunt.nl:

Bedenk dat het ons gaat om te komen tot een aangename lezenswaardige bundel waarmee we onze dank willen uiten. De inzendingen dienen echte verhalen of gedichten te zijn. Gewoon leuk, grappig, spannend of ontroerend om te lezen. Geen bedankje in 100 woorden dus. Namens de redactie selecteert een jury, bestaande uit Cora Sanders, Marian Bouwhuis en Wouter  Grootenboer, de 50 beste en meest lezenswaardige verhalen/gedichten die worden opgenomen in de speciale 100 woordenbundel. Daarnaast ontvangt de auteur van het door de jury gekozen 'allerbeste 100 woordenverhaal of gedicht' een boekenpakket.

Twee spelregels!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics