Feelgoodwedstrijd Luitingh-Sijthoff

Heb jij nou altijd al feelgood willen schrijven? Of ben je een heuse feelgoodveteraan en schrijf je al jaren heerlijke verhalen? Dan is dit ZEKER iets voor jou. Luitingh-Sijthoff is op zoek naar een nieuwe feelgoodauteur die een verhaal schrijft met als thema: IK VERTREK

Iedereen kent het programma, een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. Waar gaan ze naartoe? Waarom? En wat laten ze achter? Laat je inspireren door dit concept en verwerk het op jouw manier in jouw feelgoodverhaal. Het Luitingh-Sijthoff feelgood-team leest alle inzendingen en stelt de longlist en de shortlist samen. Een speciale (gast)jury kiest vanuit de shortlist de winnaar. De (gast)jury bestaat uit: Redacteur Rianne Koene (uitgeverij Luitingh-Sijthoff), Daniëlle Koudstaal (Audax), Ella Mae Wester (Vriendin) en auteur Tamara Haagmans.

Wat kun je winnen?

De voorwaarden in het kort:

Enthousiast? Lees dan hier alle voorwaarden voor deelname en inzending.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics