Et In Ventum (Godijn Publishing)

Schrijf een verhaal dat zich afspeelt in de middeleeuwen (periode: 500-1500 na Christus) en dat de lezer helemaal meeneemt naar deze tijd. Probeer als schrijver de diepere laag in het verhaal te raken.

Thema

Het thema van het verhaal is "Et In Ventum: Als een fluistering in de wind."

De vijfentwintig beste verhalen worden gebundeld en de lancering van het boek vindt zaterdagmiddag 3 oktober 2020 plaats in de Cellebroederspoort in Kampen (helaas niet toegankelijk voor rolstoelen). De lancering staat in het teken van de middeleeuwen met een interessant "middagvullend" programma. Voor de liefhebber is het een mooie gelegenheid om middeleeuwse kleding te dragen (niet verplicht). Van elk boek dat verkocht wordt, gaat 1 euro naar "De Nederlandse kastelenstichting" www.kastelen.nl

Wat kun je winnen, naast een publicatie in de bundel?

De overige tweeëntwintig schrijvers ontvangen de bundel ET IN VENTUM.

Voorwaarden:

Let op:

De jury bestaat uit:

Jury Et In Ventum

Volg het laatste nieuws van de wedstrijd op http://www.facebook.com/GPMiddeleeuwen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics