Er was eens... of toch niet

Uitgeverij Inkt houdt van sprookjes. Niet zomaar van sprookjes, maar van sprookjes met net dat tikkeltje meer. Schrijf een modern sprookje dat aangepast is aan deze tijd. Misschien zorgt een extra held, een atypische bad guy of een futuristisch decor wel voor dat extra vleugje magie. Maar laat vooral je fantasie de vrije loop.

De ingestuurde tekst is vrij van plagiaat en werd niet eerder gepubliceerd. Je verhaal telt minimaal 500, maximaal 1000 woorden. Je geeft Uitgeverij Inkt toestemming tot publicatie met naamsvermelding.

De vijftien beste sprookjes worden gepubliceerd in de uitgave: 'Er was eens ... of toch niet'. Iedere winnaar ontvangt bovendien een exemplaar van deze uitgave. De uitverkorenen worden op 15 februari 2021 op de hoogte gebracht. 

Neem deel via azertyfactor.

 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics