Eilanders (schrijfwedstrijd Marceline de Waard)

Marceline de Waard organiseert een schrijfwedstrijd met als thema Eilanders. Dit thema is ontleend aan de setting van haar laatste verhalen. Haar recentste boek ‘Terugkeer’ speelt op het fictieve Schotse eiland ‘Hebridensmaragd’, het zondagse minifeuilleton ‘De nieuwe huishoudster’ speelde op het bedachte Kanaaleiland ‘Coleoptere’. Uiteraard mag je voor de wedstrijd dit thema naar eigen inzicht invullen. Het is de bedoeling om een boek samen te stellen met naast de dertien winnende verhalen ook het minifeuilleton ‘De nieuwe huishoudster’ op te nemen, met als bonus een paar afleveringen die Marceline exclusief voor ‘Eilanders’ schrijft. De dertien winnende schrijvers ontvangen (tegen vergoeding verzendkosten) een door Marceline gesigneerd auteursexemplaar van deze bundel.

Voorwaarden

De winnaars worden op zondagochtend 11 september bekend gemaakt.

Voor meer informatie, zie marcelinedewaard.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics