Speech Battle (deBuren)

DEADLINE UITGESTELD: de deadline is uitgesteld van 20 maart naar 15 april.

De Speech Battle is de (half)jaarlijkse wedstrijd speechschrijven van deBuren. Wat is dé ideale speech? Welke valkuilen moet je als speechschrijver of spreker zeker zien te vermijden? Wat is de juiste balans tussen emotie en ratio?

Altijd al speechschrijver willen worden? Heb je een scherpe pen én overtuigingskracht? Doe dan mee en waag je aan de opdracht die we lanceren voor deze editie! Deze keer is de Brusselse Beursschouwburg het strijdtoneel. De opdracht voor 2020: Schrijf een speech voor de oprichter van een nieuw mediabedrijf!

De opdracht

Gefrustreerd over gekleurde berichtgeving en fake news besluit een voormalig journalist een nieuw multimediaal nieuwsbedrijf op te richten dat alles anders aan zal pakken. Hij geeft een persconferentie om zijn plannen toe te lichten en om donateurs en investeerders aan te trekken. Schrijf zijn speech.

Spelregels

Voor meer info, zie deBuren.eu.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics