De Foute Man

De term ‘foute man’ kan slaan op een man die betrokken is bij criminele activiteiten, maar in de relationele context ook op mannen die ontrouw zijn, gewelddadig, of mannen die geen verantwoordelijkheid voor hun gedrag nemen. Foute mannen worden vaak aantrekkelijk gevonden door vrouwen èn andere mannen. Ze roepen een gevoel van opwinding en avontuur op, zijn spannend door hun onvoorspelbaarheid en kunnen een bepaalde charme en zelfvertrouwen uitstralen. Ook kunnen ‘foute mannen’ bij sommige mensen een ‘redders-instinct’ oproepen, het gevoel dat zij de ‘foute man’ kunnen helpen om te veranderen. En misschien heb jij bij 'een foute man' nog hele andere associaties.

We zijn heel benieuwd hoe auteurs een ‘foute man’ literair gaan neerzetten. Doe mee met de schrijfwedstrijd!

Voorwaarden voor deelname:

Alle inzendingen worden door de redactie van Romantiek en Relaties beoordeeld op originaliteit en literair gehalte.

Iedere deelnemer krijgt een kort commentaar op zijn/haar gedicht of verhaal. De drie beste verhalen worden per 1 juli 2023 bekend gemaakt in de nieuwsbrief en gepubliceerd op de site van Romantiek en Relaties in Verhalen. Zo gewenst mag de auteur hieraan een korte persoonsbeschrijving toevoegen. Auteursrecht blijft bij de schrijver. De schrijvers van de drie beste inzendingen krijgen ieder naar keuze een exemplaar van de Verkeerde vrouw van Anne Van Amsterdam of Van Fietsen, Minnen en Meloenen van Karel de Roy met daarin een persoonlijke opdracht van de auteur.

Voor meer informatie, zie annevanamsterdam.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics