Fantasize Beestachtig leuke schrijfwedstrijd

Schrijf je mooiste gedicht (max. 1 A4) of kort verhaal (max. 1500 woorden) bij een van de twee fantasy-beesten getekend door Marcel van der Sleen. Stuur niet meer dan één verhaal/gedicht per dier in. Elke inzender krijgt een korte feedback op het verhaal/gedicht. Als je verhaal/gedicht wordt uitgekozen voor publicatie op de website, zal er eerst nog een redactieronde plaatsvinden.

Lees aandachtig de inzendvoorwaarden en het reglement.

Stuur je verhaal of gedicht vóór 15 februari 2022 naar redactie@fantasize.nl. Vermeld je naam en je e-mailadres. Inzendingen die na 15 februari binnenkomen, zullen niet in behandeling worden genomen. De redactie van Fantasize buigt zich over alle inzendingen. De mooiste kiezen worden uiterlijk 31 maart 2022 op de site geplaatst. Illustrator Marcel van der Sleen kiest uit deze gepubliceerde inzendingen de winnaar en deze winnaar ontvangt (uiterlijk 30 april 2022) zijn boek Bestiary, met daarin 18 prachtige platen van fantasy-dieren en -monsters.

De afbeeldingen vind je op fantasize.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics