Vakantieblunders

Zou het deze zomer weer snikheet worden of stroomt het met bakken uit de hemel? Niemand weet het maar, de zomer komt er aan. Of je nu in je tuin op een stretcher in de zon of languit op de bank met een dekentje ligt, er is natuurlijk niets leuker dan jouw eigen geschreven verhaal lezen. Een boek in je handen te hebben waar jouw naam in staat.  Hoe leuk is dat? Doe mee met onze short story wedstrijd en maak kans op publicatie!

Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw grootste blunder op vakantie. Dit kan natuurlijk ook gewoon thuis gebeurd zijn.

Misschien heb je op het vliegveld gestaan zonder paspoort of kwam je bij het zwembad na een uur rijden erachter geen bikini meegenomen te hebben? Zag je de liefde van je leven, maar bleek hij al getrouwd te zijn? Het kan dus echt van alles zijn. Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Wat kan je winnnen?

De jury kiest de beste verhalen voor het boek. De beste drie schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een geldprijs ter waarde van € 50,-.  De tweede winnaar ontvangt een geldprijs ter waarde van € 25,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. De uitslag wordt op maandag ochtend 9 augustus bekend gemaakt. Tevens is het boek dan ook te bestellen. Het boek zal geleverd worden vanaf maandag 30 augustus zodat je heerlijk kan nazomeren en genieten!

Stuur je verhaal in naar: joylen-creations@outlook.com

Meer info: zie joylen.simplybook.it.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics