TABOE, schrijfwedstrijd van Damespraatjes

Nederland is een land waar relatief veel kan, mag en bespreekbaar is. Toch neemt dit niet weg dat er veel taboes in Nederland heersen. Wat een taboe is, is voor iedereen verschillend en is sterk afhankelijk van de omgeving waar je vandaan komt. Dit maakt het onderwerp ‘taboe’ dan ook enorm veelzijdig en waanzinnig uitdagend om over te schrijven.

Doe nu mee aan de schrijfwedstrijd "Taboe". Neem de lezers en lezeressen van Damespraatjes mee in jouw beleving van het woord en maak kans op prachtige prijzen! Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd; het maakt niet uit hoe oud je bent, of je al schrijfervaring hebt en of je in onze doelgroep valt. Plezier in schrijven en affiniteit met het onderwerp taboe zijn eigenlijk de enige eisen!

Spelregels

Prijzen

De winnaar van de schrijfwedstrijd wint een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 100!

Alle tien verhalen die door de vakjury genomineerd zijn, worden gepubliceerd in een prachtig e-book. Dit boek wordt uitgegeven door Damespraatjes en zal gratis online te downloaden zijn!

Voor meer info, zie damespraatjes.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics