Jouw verhaal op een ansichtkaart

Schrijf jij zeer korte verhalen van minimaal 10 woorden en maximaal 100 woorden? En vind je het leuk kans te maken op publicatie van je verhaal op een ansichtkaart? Doe dan mee aan onze schrijfwedstrijd.

Schrijf een leuk, droevig, hip, filosofisch, spannend, romantisch, komisch of absurdistisch Zeer Kort Verhaal en mail hem aan ons vóór 1 oktober 2020 op schrijfwedstrijd@1802publishing.nl. Wie weet verschijnt jouw verhaal op een ansichtkaart.

Op 18 oktober 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. Als jij een van de winnaars bent, krijg je ook nog eens een setje met alle ansichtkaarten met zeer korte verhalen die 18.02 publishing uitgeeft.

Voor meer info zie 1802publishing.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics