Columnwedstrijd (this is how we read)

Schrijf je zinnen die dansen en prikkelen? Ben je niet bang voor een kleine overdrijving hier en een groot understatement daar? Zit je op een vulkaan van ergernis, of surf je op een tsunami van verontwaardiging? Zie jij het komische in het tragische en het grote in het kleine (of omgekeerd)? Krop het niet op. Gooi het eruit. Giet het in een column en doe ons grinniken, huilen, verontwaardigd recht springen of net heel stil worden van ontroering. De acht beste inzendingen serveren we in juli en augustus aan ons immer gretig lezerspubliek. Uit deze shortlist zal een bekende columnist de winnaar kiezen én op onze feestelijke prijsuitreiking in de bloemetjes zetten.

Zin om mee te doen? Kinderspel! Dit zijn de regels:

Voor meer informatie, zie thisishowweread.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics