Columnwedstrijd 2021

Schrijf je zinnen die dansen en prikkelen? Ben je niet bang voor een kleine overdrijving hier en een groot understatement daar? Zit je op een vulkaan van ergernis, of surf je op een tsunami van verontwaardiging? Zie jij het komische in het tragische en het grote in het kleine (of omgekeerd)? Krop het niet op. Gooi het eruit. Giet het in een column en doe de lezer grinniken, huilen, dijenkletsen of net heel stil worden van ontroering.

Zin om mee te doen? Kinderspel! Dit zijn de regels:

Wat? Schrijf een column van ongeveer 500 woorden over een onderwerp naar keuze en mail die naar info@thisishowweread.be met als onderwerp ‘Column op Woensdag’.

Wie? Jong, oud, ervaren, onbesuisd, verlegen of al een grote naam? Wat voor type auteur je bent, maakt niet uit. Iedereen die in het Nederlands schrijft, mag een tekst insturen die niet eerder verscheen in print of online.

Deadline? Zaterdagmiddag 19 juni om 12u.

Waarom? Natuurlijk valt er iets te winnen. De winnaar krijgt de prijs (een boekenpakket) overhandigd  op een feestelijke prijsuitreiking in een Belgische boekhandel. Je moet het verslag van de editie 2017editie 2018 of editie 2019 maar bekijken om te weten dat je dat niet wil missen.

Meer info: zie thisishowweread.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics