Bouquet schrijfwedstrijd (Harper Collins Holland / Sweek)

Word jij de schrijver van een nieuwe bestseller? Ben jij er klaar voor om jouw verhaal los te laten op het grote publiek? Doe mee met de Bouquet wedstrijd en win 500 euro én een uitgeefcontract!

Harlequin is op zoek naar verslavend goede verhalen om exclusief te publiceren. Het verhaal moet af zijn, tussen de 20.000 en 25.000 woorden bevatten en zich afspelen in een van de volgende drie locaties:

Het moet een echt Bouquetverhaal zijn en aan de volgende voorwaarden voldoen:

Waaraan moet een Bouquet-verhaal voldoen?

In Bouquet vindt de lezer vlot leesbare liefdesverhalen over jonge vrouwen die halsoverkop verliefd worden op een machtige man (tycoon, sjeik, prins). De droom dat een man die alle vrouwen kan krijgen juist voor háár kiest – daar draait het in Bouquet om. De verhalen hebben alle een rijke alfaman als held. Ze spelen zich af in een wereld van luxe, glamour en rijkdom. De setting is internationaal, glamoureus en eigentijds; de liefdesscènes zijn redelijk expliciet, maar niet pornografisch. Het verhaal heeft altijd een happy end.

Je hebt drie-en-een-halve maand de tijd om jouw verhaal te publiceren op het lees- en schrijfplatform Sweek. Ga jij deze uitdaging aan en overtuig jij de jury van jouw talent? Dan ben jij straks de nieuwe Harlequin auteur en is jouw verhaal straks verkrijgbaar als paperback en e-book!

HOE WERKT #BOUQUETSCHRIJFWEDSTRIJD?

  1. Maak een profiel aan op Sweek en publiceer jouw verhaal hoofdstuk voor hoofdstuk of in één keer. Zorg ervoor dat je je verhaal af hebt (20.000 tot 25.000 woorden) vóór de deadline.
  2. Na de deadline is er nog 2 weken tijd om te stemmen. Lezers kunnen laten zien dat ze jouw verhaal tof vinden door te stemmen via de ‘volg’-knop.
  3. Ook de jury leest en beoordeelt alle verhalen. De shortlist van 10 verhalen bestaat uit 5 verhalen gekozen door de jury en 5 verhalen gekozen door de lezers.
  4. De 10 finalisten worden na de zomer uitgenodigd voor een evenement van Harlequin, daar worden de 3 winnaars bekendgemaakt.
  5. De winnaars ontvangen 500 euro én een uitgeefcontract van Harlequin. De winnende verhalen worden gebundeld in een boek dat door Harlequin wordt gepubliceerd. Harlequin verzorgt de redactie, opmaak, druk en promotie.
  6. Circa 4 maanden na het einde van de schrijfperiode wordt het boek gepubliceerd.

DUUR

Start schrijfwedstrijd: 14 februari 2020 (Valentijnsdag)
Einde schrijfperiode: 30 mei 2020
Einde stemperiode: 15 juni 2020
Bekendmaking shortlist: 1 juli 2020
Uitreiking en evenement: datum wordt nog bekendgemaakt
Publicatie boek: naar verwachting 27 oktober 2020

PRIJZEN

Eerste prijzen – Er worden 3 winnaars gekozen. Zij winnen een bedrag van 500 euro en de 3 geselecteerde verhalen worden gebundeld in een boek dat door Harlequin wordt uitgegeven! Dit houdt in:

10 finalisten

JURYLEDEN 

De juryleden worden nog aangekondigd! 

SPELREGELS

Voor meer info, zie sweek.com. Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics