Bookchoice Schrijfwedstrijd

Heb jij een verhaal dat al tijden door je hoofd spookt, maar waar je nog niet de tijd voor hebt gevonden om te schrijven? Of heb je al een boek neergepend dat je maar al te graag in de Bookchoice-selectie ziet? Dan is dit je kans!

De Bookchoice Schrijfwedstrijd gaat op zoek naar nieuw schrijftalent. Van thriller tot feelgood tot historische romans: elk verhaal is welkom! Ben jij die nieuwe auteur die tienduizenden lezers omver blaast? Want als jij de schrijfwedstrijd wint, krijg je een boekcontract, professionele begeleiding bij het verbeteren van je verhaal én een plekje in de Bookchoice selectie. Een geweldige kans, want jouw verhaal zal dus te lezen én luisteren zijn voor alle Bookchoice leden.

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden:

Bookchoice-marketeer Lisa Park en uitgever Melissa van der Wagt lezen alle inzendingen en stellen de top 3 samen. De top 3 zal beoordeeld worden door de speciale Bookchoice-ledenjury en auteur Karin Quint, die de uiteindelijke winnaar zullen kiezen.

Voor meer informatie, zie bookchoice.com en lees alle voorwaarden na.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics