Schrijfwedstrijd Boekenkrant 2021

Het thema van de schrijfwedstrijd van de Boekenkrant is dit jaar groen. Groente, klimaat, jaloezie,... Waar denk jij aan als je aan groen denkt? Daag je creativiteit uit en schrijf er een kort verhaal over. Of verwerk het thema in een verhaal dat je eerder geschreven hebt.

Jouw verhaal:

Wat kan je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juli-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 50!

Meer info: zie boekenkrant.com

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics