schrijfwedstrijd Boekenkrant

Thuisschrijvers, opgelet! Zoek jij een nieuwe uitdaging, of juist een uitlaatklep? Doe mee met de schrijfwedstrijd van de Boekenkrant en maak kans op een publicatie.

Heb jij altijd al eens een verhaal willen schrijven, maar is het je nooit gelukt om daar de tijd voor vrij te maken? Of heb jij al een hele lade vol schrijfsels liggen, en ben je benieuwd wat een redacteur daarvan vindt?

De Boekenkrant lanceert een schrijfwedstrijd voor (zeer) korte verhalen! Onze leefwereld mag dan kleiner zijn geworden, maar onze verbeelding des te groter. Deze inspirerende tijden zijn een goed moment om de schrijver in jezelf naar boven te halen. Wil jij op een laagdrempelige manier feedback krijgen op je verhaal en kans maken op een publicatie in de Boekenkrant? Kijk dan gauw hieronder hoe je mee kunt doen.

Jouw verhaal…

Wat kun je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juni-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 50!

Dus, pak die pen op, ga er lekker voor zitten, en schrijven maar! Je zult zien, als je eenmaal begint, wordt alles vloeibaar…

*Alleen de eerste ca. 1000 woorden kunnen in de krant worden gepubliceerd. Is je verhaal langer, dan wordt er doorverwezen naar de website voor het vervolg.

Voor meer info, zie boekenkrant.com.

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics