Beste Tom — Positief verhaal

Mensen die iets positiefs schrijven of lezen, gaan beter in hun vel zitten. Daarom lanceert het tijdschrift The Optimist de ‘Beste TOM’ schrijfchallenge. TOM staat voor The Optimist Movement, de beweging achter het tijdschrift.

Iedereen kan een brief, gedicht, essay of kort verhaal naar TOM sturen, zolang het de lezer maar inspireert, blij verrast of aan het lachen maakt. Alle inzendingen worden door onze redactie gelezen en uiteindelijk wijst een vakkundige Raad van Waarde de meest aansprekende inzendingen aan. Deze raad bestaat uit Yolanda Eijgenstein, Cathelijne Esser, Gijs de Swarte en Jan Terlouw. Hoofdredacteur Brian de Mello coördineert de Raad.

De beste verhalen worden eind augustus gepubliceerd in de 200ste editie van The Optimist. Met die jubileumuitgave vieren we ons feestje met heel het land. Iedereen, oud en jong, mag meedoen met de Schrijfchallenge.

Prijzen

In samenwerking met enkele sponsors zijn prijzen beschikbaar gesteld voor de verhalen die de hoogste waardering krijgen. Bovendien ontvangen alle inzenders die geselecteerd worden voor de jubileumuitgave twee jaar lang gratis het tijdschrift. Daarnaast krijgt iedereen die meedoet het e-book ‘Tips om je beter te voelen’ cadeau.

Spelregels

Alle inzenders krijgen een reactie voor 30 juni 2021. Over de Schrijfchallenge en de uitslag is correspondentie mogelijk, zolang deze maar optimistisch van toon is.

Voor meer info, zie bestetom.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics