Fanfiction schrijfwedstrijd

Hou jij van schrijven en heb je altijd al een contract bij een uitgeverij willen hebben? Doe dan mee aan de Zomer & Keuning Fanfiction Schrijfwedstrijd.

Fanfiction is een verhaal geschreven door een fan gebaseerd op een bestaand boek, film of serie. In de gebruikelijke fanfiction worden namen en locaties uit de oorspronkelijke boek, film of serie gebruikt. Dit laatste is bij deze wedstrijd echter niet toegestaan. Omdat de winnaar een e-book en contract krijgt, kan de uitgeverij vanwege auteursrechtelijke overwegingen geen e-book maken van een verhaal waarin auteursrechtelijk beschermde personages, namen en locaties gebruikt worden.

Om kans te maken moet je verhaal aan een aantal eisen voldoen:

Alle verhalen moeten vóór donderdag 1 juli 2021 zijn ingestuurd. insturen kan door je verhaal te mailen naar info@zomerenkeuning.nl ovv Fan Fiction Schrijfwedstrijd.

Meer info: zie zomerenkeuning.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics